חומרים:
2 ביצים (רצוי אורגניות)
1/2 כוס שמן אגוזים, או שמן סויה בכבישה קרה
1/2 1 כוסות סוכר צהבהב (דמררה)
1/2 1 כוסות מים
2 כוסות קמח מלא
1 כפית אבקת אפיה ( רצוי ללא אלומיניום)
1 כפית סודה לשתיה
3 כפות קפה דגנים (כמו צ'יקו), או קקאו
2 כפות יין אדום, או מיץ ענבים אורגני
אופן ההכנה:
חממו תנור אפייה לחום בינוני.
ערבבו את כל החומרים במעבד מזון עד ליצירת עיסה אחידה.
הניחו נייר אפייה על גבי תבנית האפייה.
צקו את התערובת לתבנית האפייה.
אפו בטורבו, בחום בינוני כ- 45 דקות.
שרה בר אשר, תזונאית טבעית, מעבירה סדנאות לאוכל בריא ומהיר, בעלת קליניקות לתזונה טבעית ברעננה, בגדרה ובאלקנה, טל. 0545493632. [email protected]