חומרים:
6 עלי פילו
130 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
שתי כפיות קינמון
6 תפוחי עץ סמית
¼ כוס צימוקים
½ לימון סחוט
כף קורנפלור
אבקת סוכר, קינמון לקישוט
אופן ההכנה:
להכנת מלית התפוחים נמיס את החמאה.
נוסיף את הסוכר ותפוחי העץ ונבשלם במשך 8 דקות.
לאחר מכן נוסיף את הקינמון והקורנפלור ונערבב.
נוסיף את מיץ הלימון והצימוקים.
נחמם את התנור לטמפ' של 200 מעלות צלזיוס.
נניח את בצק הפילו בתבנית האפייה ונבריש עם מעט חמאה מומסת.
נפרוס את שישה עלי הפילו לכל אורך התבנית.
מעל נניח את מלית התפוחים.
נאפה בתנור במשך 25 דקות
לאחר השלמת האפייה נקרר מעט את השטרודל ונפזר מעל אבקת סוכר או קינמון.
פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027