מצרכים
בסיס ופירורים
250 גרם קמח
125 גרם חמאה
125 גרם סוכר
1 לימון
גבינה
0.5 קילו גבינת שמנת
200 גרם אבקת סוכר
2 לימונים – גרידה של הקליפה הצהובה בלבד
0.5 ליטר שמנת מוקצפת
1 עלה ג'לטין
אופן ההכנה
מחברים (לבצק פרורים) קמח, חמאה וסוכר. מחצית משטחים בתבנית ואופים בתנור ב: 180 מעלות עד להזהבה. את החצי השני אופים בתפזורת על המגש עד להשחמה.
לאחר קירור התחתית מכינים תערובת של טריפל סק , מים וסוכר ומזלפים על הבצק.
לקרם גבינה
מחברים את הגבינה עם אבקת הסוכר וגרידת הלימון והמים עד המסת הסוכר. מחברים עם שמנת מוקצפת. ממיסים את הג'לטין במים שיתרכך מעט על האש, ממיסים בחום ומוסיפים למסה במהירות.
את כל המסה של הגבינה המוכנה יוצקים בתבנית על תחתית הבצק.
את יתרת הפירורים טוחנים בבלנדר ומפזרים מעל.