פאי זביון ותותים

חומרים לבצק:1 כוס קמח רגיל.קורט מלח.2 כפות מים.100 גרם חמאה.לקרם:6 חלמונים.100 גרם סוכר.1/2 כוס יין (מוסקט/שמפנייה).אופן ההכנה:לשים יחד את מרכיבי הבצק ומשטחים בתבנית פאי. מכניסים ל"באן מארי" את 6 החלמונים וטורפים (מומלץ להצטייד במטרפה חשמלית).מוסיפים בהדרגה, תוך כדי טריפה מתמדת, את הסוכר עד לקבלת קרם סמיך ואוורירי. מוסיפים את היין, כף אחת בכל פעם, תוך טריפה מתמדת.כאשר הקרם מתייצב, מסירים מהאש וטובלים את הסיר בתוך קערה עם קרח. (על מנת לעצור את תהליך הבישול).הרכבת הפאי: יוצקים את הקרם על הבצק ואופים כ- 45 דקות בחום של 160 מעלות. את התותים חותכים לפרוסות ומסדרים אותם מעל הפאי האפוי.מלון נחשולים, קיבוץ נחשולים, 04-6399533, www.nahsholim.co.il

חומרים לבצק:
1 כוס קמח רגיל.
קורט מלח.
2 כפות מים.
100 גרם חמאה.
לקרם:
6 חלמונים.
100 גרם סוכר.
1/2 כוס יין (מוסקט/שמפנייה).

אופן ההכנה:
לשים יחד את מרכיבי הבצק ומשטחים בתבנית פאי.
מכניסים ל"באן מארי" את 6 החלמונים וטורפים (מומלץ להצטייד במטרפה חשמלית).
מוסיפים בהדרגה, תוך כדי טריפה מתמדת, את הסוכר עד לקבלת קרם סמיך ואוורירי. מוסיפים את היין, כף אחת בכל פעם, תוך טריפה מתמדת.
כאשר הקרם מתייצב, מסירים מהאש וטובלים את הסיר בתוך קערה עם קרח. (על מנת לעצור את תהליך הבישול).

הרכבת הפאי:
 יוצקים את הקרם על הבצק ואופים כ- 45 דקות בחום של 160 מעלות.
את התותים חותכים לפרוסות ומסדרים אותם מעל הפאי האפוי.

מלון נחשולים, קיבוץ נחשולים, 04-6399533, www.nahsholim.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר