עוגת אפרסקים

מרכיבים: קמח תופח 150 גרםסוכר 150 גרםחמאה 150 גרם12 אפרסקי פיתה3 ביציםמלח1 לימוןקצפת להגשהאופן ההכנה: חותכים את האפרסקים לקוביות ללא הקליפה.מערבבים עם סוכר ומיץ לימון, ומניחים בצד.ממיסים את החמאה.באותו זמן מקציפים בכלי נפרד 50 גרם סוכר ו-3 ביצים עד לקבלת קרם. ממשיכים את הערבול עם הוספה של החמאה המומסת, 100 גרם סוכר, מעט מלח וקמח, עד לקבלת תערובת סמיכה.מניחים נייר אפייה בכלי אפייה.יוצקים לקרקעית את האפרסקים ועליהם את תערובת הבצק. מנערים את הכלי כדי לאחד את החומרים.אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמת העוגה.אפשר להוסיף קצפת מלמעלה בעת ההגשה.מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

מרכיבים:
קמח תופח 150 גרם
סוכר 150 גרם
חמאה 150 גרם
12 אפרסקי פיתה
3 ביצים
מלח
1 לימון
קצפת להגשה

אופן ההכנה:
חותכים את האפרסקים לקוביות ללא הקליפה.
מערבבים עם סוכר ומיץ לימון, ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה.
באותו זמן מקציפים בכלי נפרד 50 גרם סוכר ו-3 ביצים עד לקבלת קרם.
ממשיכים את הערבול עם הוספה של החמאה המומסת, 100 גרם סוכר, מעט מלח וקמח, עד לקבלת תערובת סמיכה.
מניחים נייר אפייה בכלי אפייה.
יוצקים לקרקעית את האפרסקים ועליהם את תערובת הבצק.
מנערים את הכלי כדי לאחד את החומרים.
אופים ב-180 מעלות למשך 45 דקות עד להשחמת העוגה.
אפשר להוסיף קצפת מלמעלה בעת ההגשה.

מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר