עוגות אישיות עם ג'ינג'ר ובננה

מרכיבים:2.5 כוסות קמח שיפון הרדוף50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר1/2 כוס סוכר לבן1/2 כוס סוכר חום1 שקית סוכר וניל2 ביצים טרופות2 גביעים (400 גרם) יוגורט לבן2 בננות חתוכות לקוביות בינוניות2 כפיות שטוחות של סודה לשתייה1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה דקהניתן להוסיף לבננות 2 כפות שבבי אגוזי מלך טחונים, ולפזר מעט קינמון לאחר האפיה. אופן ההכנה:מחממים את התנור ל-170 מעלות.במערבל מזון (מיקסר) מערבלים את החמאה עם 2 סוגי הסוכר למשך 2 -3 דקות.מוסיפים את הביצים, הסודה לשתייה ואת היוגורט ומערבבים היטב.מוסיפים את קמח השיפון ובוחשים לבלילה אחידה.מוסיפים את הבננות והג'ינג'ר ומערבבים לבלילה אחידה ומעט דביקה.מניחים בתבנית אפייה 20 -25 תחתיות מנג'טים אישיות לאפייה. בעזרת 2 כפות יוצקים כף מהבלילה לכל מנג'ט.אופים בתנור למשך 17 -18 דקות.צילום לירון אלמוג

מרכיבים:
2.5 כוסות קמח שיפון הרדוף
50 גרם חמאה, בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים טרופות
2 גביעים (400 גרם) יוגורט לבן
2 בננות חתוכות לקוביות בינוניות
2 כפיות שטוחות של סודה לשתייה
1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד בפומפייה דקה
ניתן להוסיף לבננות 2 כפות שבבי אגוזי מלך טחונים, ולפזר מעט קינמון לאחר האפיה.

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-170 מעלות.
במערבל מזון (מיקסר) מערבלים את החמאה עם 2 סוגי הסוכר למשך 2 -3 דקות.
מוסיפים את הביצים, הסודה לשתייה ואת היוגורט ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח השיפון ובוחשים לבלילה אחידה.
מוסיפים את הבננות והג'ינג'ר ומערבבים לבלילה אחידה ומעט דביקה.
מניחים בתבנית אפייה 20 -25 תחתיות מנג'טים אישיות לאפייה.
בעזרת 2 כפות יוצקים כף מהבלילה לכל מנג'ט.
אופים בתנור למשך 17 -18 דקות.

צילום לירון אלמוג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר