תפיחיות תפוחי אדמה

מצרכים250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים חתוכים לקוביות רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת שלושת רבעי כוס קמח חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית מלח חצי כוס חלב שמן לטיגון אופן ההכנהלבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו. לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ. לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.

מצרכים
250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים חתוכים לקוביות
רבע כוס תפוחי אדמה מגוררת
שלושת רבעי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
חצי כוס חלב
שמן לטיגון

אופן ההכנה
לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו.

לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך. לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.

במחבת כבדה לחמם מעט שמן, לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.

לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר