רביולי עגבניות במילוי סביצה, לברק וגוואקמולי עם גרגירי נחל

חומרים ל– 4 מנות:2 עגבניות אדומות1 דג לברק במשקל 400 גרם מפולט (ללא עצמות) וחתוך לקוביות1 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות קטנות1 חב' עיריתמיץ משני לימונים חצי כוס שמן זיתקורט מלח 1 שן שום פרוסקורט פלפל4 עלי טימין1 חב' גרגירי נחלאופן ההכנה:לוקחים את העגבניות, חורצים בצורת X בקצה וחולטים אותן במים רותחים לפרק זמן של כ– 2 דקות. מעבירים מהמים הרותחים למים קרים עם קרח ומקלפים את הקליפה. חותכים לרבעים, מוציאים מכל רבע את הגרעינים. מניחים את רבעי העגבניות על מגש משומן בשמן זית. בוזקים על העגבניות מעט שמן זית, מפלפלים, ממליחים, מתבלים בטימין, מוסיפים את פרוסות השום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של º100 למשך שעה. מוציאים והופכים את העגבניות לצד השני למשך שעה. מוציאים ומקררים. את שארית העגבניות טוחנים במיקסר, מתבלים במלח ופלפל ומסננים.הכנת המילוי:לוקחים את קוביות הדג. מניחים בקערה ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את מיץ הלימון ומשאירים לפרק זמן של כ– 20 דק'. מדי פעם מערבבים עד לכבישת הדג. מסננים את הדג כך שכל הנוזלים ייצאו, מחזירים לקערה, מוסיפים כף שמן זית, את העירית ואת האבוקדו, מערבבים וממלאים את העגבניות כך שמניחים פלח עגבנייה ואת המילוי מעליו ומכסים בפלח עגבנייה נוסף. מניחים במרכז הצלחת, מוסיפים מעל את גרגירי הנחל, בוזקים מעט מנוזל העגבניות הטחון ומגישים.

חומרים ל– 4 מנות:

2 עגבניות אדומות
1 דג לברק במשקל 400 גרם מפולט (ללא עצמות) וחתוך לקוביות
1 אבוקדו בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 חב' עירית
מיץ משני לימונים
חצי כוס שמן זית
קורט מלח
1 שן שום פרוס
קורט פלפל
4 עלי טימין
1 חב' גרגירי נחל

אופן ההכנה:
לוקחים את העגבניות, חורצים בצורת X בקצה וחולטים אותן במים רותחים לפרק זמן של כ– 2 דקות. מעבירים מהמים הרותחים למים קרים עם קרח ומקלפים את הקליפה. חותכים לרבעים, מוציאים מכל רבע את הגרעינים.
מניחים את רבעי העגבניות על מגש משומן בשמן זית. בוזקים על העגבניות מעט שמן זית, מפלפלים, ממליחים, מתבלים בטימין, מוסיפים את פרוסות השום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של º100 למשך שעה.
מוציאים והופכים את העגבניות לצד השני למשך שעה. מוציאים ומקררים. את שארית העגבניות טוחנים במיקסר, מתבלים במלח ופלפל ומסננים.

הכנת המילוי:
לוקחים את קוביות הדג. מניחים בקערה ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את מיץ הלימון ומשאירים לפרק זמן של כ– 20 דק'. מדי פעם מערבבים עד לכבישת הדג. מסננים את הדג כך שכל הנוזלים ייצאו, מחזירים לקערה, מוסיפים כף שמן זית, את העירית ואת האבוקדו, מערבבים וממלאים את העגבניות כך שמניחים פלח עגבנייה ואת המילוי מעליו ומכסים בפלח עגבנייה נוסף.
מניחים במרכז הצלחת, מוסיפים מעל את גרגירי הנחל, בוזקים מעט מנוזל העגבניות הטחון ומגישים.






















כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר