מצרכים
2 חצילים בינוניים
1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן זית
1 כף שטוחה מיונז
4 צלפים
חצי בצל קטן
5 טיפות רוטב טבסקו
צרור פטרוזיליה
כף שמן זית
חצי שן שום
מלח ופלפל
פפריקה גרוסה לקישוט
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון קופסת טונה, מיונז, צלפים, פטרוזיליה, בצל, שום וטבסקו וטוחנים עד שמרקם התערובת הופך לממרח.
קולים את החצילים באש גלויה או בתנור, חוצים את החצילים לאורך בעזרת סכין, פותחים את הדפנות ובוזקים חצי כף שמן זית בכל אחד מהחצילים, ממליחים ומפלפלים.
ממלאים את החצילים בממרח הטונה ומקשטים מעל במעט פפריקה גרוסה.