תפוחי אדמה אפויים בעשבי תיבול

חומרים (ל-5 מנות):2 ק"ג תפו"א½ כוס שמן זית2 תיבוליות שום ופטרוזיליה קנור1 תיבולית עשבי תיבול קנור1 תיבולית טעם עוף קנור½ כוס מים פושריםאופן ההכנה:1. לקלף את תפוחי האדמה, לשטוף ולחתוך לרבעים. לסדר בתבנית חסינת אש.2. לערבב היטב את כל שאר המרכיבים ולצקת על תפוחי האדמה.3. לערבב היטב ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.

חומרים (ל-5 מנות):
2 ק"ג תפו"א
½ כוס שמן זית
2 תיבוליות שום ופטרוזיליה קנור
1 תיבולית עשבי תיבול קנור
1 תיבולית טעם עוף קנור
½ כוס מים פושרים

אופן ההכנה:
1. לקלף את תפוחי האדמה, לשטוף ולחתוך לרבעים. לסדר בתבנית חסינת אש.
2. לערבב היטב את כל שאר המרכיבים ולצקת על תפוחי האדמה.
3. לערבב היטב ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר