השקשוקה של הדוקטור

חומרים ל- 4 מנות:1 כוס שמן קנולה "עץ הזית", המועשר בויטמין E7-6 שיני שום פלוחות2 יחידות פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות4 עגבניות חתוכות לקוביות גסות¾ כף פפריקה חריפה¾ כף פפריקה מתוקה (אפשר פחות) 1 כפית מלח8 ביציםאופן ההכנה:מחממים את השמן, מוסיפים את השום והפלפל הירוק ומטגנים יחדיו על אש נמוכה.מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העגבניות.מוסיפים את 2 סוגי הפפריקה. אם הרוטב סמיך, יש להוסיף רבע כוס מים.להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עוד 7-8 דקות.לשבור 8 ביצים. אחרי 2 דקות להפריד את החלבון ולערבב אותו עם הרוטב.

חומרים ל- 4 מנות:
1 כוס שמן קנולה "עץ הזית", המועשר בויטמין E
7-6 שיני שום פלוחות
2 יחידות פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
4 עגבניות חתוכות לקוביות גסות
¾ כף פפריקה חריפה
¾ כף פפריקה מתוקה (אפשר פחות)
1 כפית מלח
8 ביצים

אופן ההכנה:
מחממים את השמן, מוסיפים את השום והפלפל הירוק ומטגנים יחדיו על אש נמוכה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העגבניות.
מוסיפים את 2 סוגי הפפריקה. אם הרוטב סמיך, יש להוסיף רבע כוס מים.
להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עוד 7-8 דקות.
לשבור 8 ביצים. אחרי 2 דקות להפריד את החלבון ולערבב אותו עם הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר