חומרים ל- 4 מנות:
1 כוס שמן קנולה "עץ הזית", המועשר בויטמין E
7-6 שיני שום פלוחות
2 יחידות פלפל ירוק חריף חתוך לרצועות
4 עגבניות חתוכות לקוביות גסות
¾ כף פפריקה חריפה
¾ כף פפריקה מתוקה (אפשר פחות)
1 כפית מלח
8 ביצים
אופן ההכנה:
מחממים את השמן, מוסיפים את השום והפלפל הירוק ומטגנים יחדיו על אש נמוכה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך העגבניות.
מוסיפים את 2 סוגי הפפריקה. אם הרוטב סמיך, יש להוסיף רבע כוס מים.
להוסיף את המלח ולהמשיך לבשל עוד 7-8 דקות.
לשבור 8 ביצים. אחרי 2 דקות להפריד את החלבון ולערבב אותו עם הרוטב.