מצרכים
1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
שמן לטיגון
לבלילה
3 ביצים
כף פפריקה
2 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
כוס סודה
מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי
150 גרם פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
2 כפות שומשום
אופן ההכנה
את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך, מקררים, מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מסננים ומצפים בפרורי הלחם מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק