כרובית מטוגנת

מצרכים1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים שמן לטיגון לבלילה3 ביצים כף פפריקה 2 כפות קורנפלור 3 כפות קמח כוס סודה מלח ופלפל לפי הטעם לציפוי150 גרם פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים 2 כפות שומשום אופן ההכנהאת פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך, מקררים, מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מסננים ומצפים בפרורי הלחם מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק

מצרכים
1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים
שמן לטיגון

לבלילה
3 ביצים
כף פפריקה
2 כפות קורנפלור
3 כפות קמח
כוס סודה
מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי
150 גרם פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
2 כפות שומשום

אופן ההכנה
את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך, מקררים, מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית, מסננים ומצפים בפרורי הלחם מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר