"מעריב גורמה קיץ 2006"
כמה מנות/סועדים: 30
חומרים
20 גזרים בינוניים
2 חופנים עלי סלרי קצוצים דק
20 גר' גי'נג'ר טרי מגורד
5 ביצים
350 גר' קמח מנופה
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפיות מלח
1 כפית פלפל לבן
חומרים לקרם סלרי
כוס גבעול סלרי קצוץ ללא עלים
5 כפות מיונז דל שומן
1 כף שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לבן גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
אופים את הגזרים אשר עטופים בנייר כסף למשך שעה בתנור בטמפ' של כ-180 מעלות. לאחר שהתקררו, טוחנים במעבד מזון.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומחברים עד לקבלת עיסה חלקה.
באמצעות כף, יוצרים לביבות ומטגנים על מחבת גריל (נון-סטיק) חמה עם מעט שמן זית.
אופן הכנת קרם סלרי
לטחון הכל במעבד מזון עד לקבלת קרם חלק.