ירקות בתחמיץ

מרכיבים1 גבעולי סלרי ראש1 צנון1 כרישה6 יחידות צנון2 גזריםשמן סויה 50 ccפלפל חריףחומץ בן יין לבן 150 cc1 גרגרי חרדל דיג'ון2 שיני שוםאופן ההכנהלהביא לידי רתיחה 1 ליטר מים. להוסיף מלח גס, חומץ בן יין לבן, גרגירי חרדל, שיני שום, שמן ופלפל חריף, במקביל יש לסדר את הירקות כשהן חתוכים בתוך צנצנת זכוכית ולשפוך לתוך הצנצנת את הנוזל המורתח ולאטום את הצנצנת.הירקות מוכנים תוך כמה שעות.

מרכיבים
1 גבעולי סלרי ראש
1 צנון
1 כרישה
6 יחידות צנון
2 גזרים
שמן סויה 50 cc
פלפל חריף
חומץ בן יין לבן 150 cc
1 גרגרי חרדל דיג'ון
2 שיני שום

אופן ההכנה
להביא לידי רתיחה 1 ליטר מים. להוסיף מלח גס, חומץ בן יין לבן, גרגירי חרדל, שיני שום, שמן ופלפל חריף, במקביל יש לסדר את הירקות כשהן חתוכים בתוך צנצנת זכוכית ולשפוך לתוך הצנצנת את הנוזל המורתח ולאטום את הצנצנת.

הירקות מוכנים תוך כמה שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר