החומרים הדרושים
2 סלסלות פטריות שמפיניון גדולות
150 גרם גבינת רוקפור
1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן מסדרת השף הלבן
שליש גביע גבינת שמנת 5 אחוז בטעם טבעי
אופן ההכנה
1. שוברים בעדינות את רגלי הפטריות.
2. מגררים את גבינת הרוקפור בפומפייה גסה
3. מערבבים בקערה את הרוקפור עם הפרמזן וגבינת השמנת.
4. ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינה עורכים בכלי חסין אש ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות כ-5 דקות. מוציאים ומגישים.
הצעת הגשה: ניתן להגיש את הפטריות הממולאות על מצע סלט עלי בייבי וסלק טרי.