אספרגוס בגריל עם פרמז'ן ולימון

חומרים ל-4 מנות20 אספרגוסים שמנמניםארבע כפות חמאהמיץ משני לימונים10 גרם פרמז'ן רג'אנו(מכינים שבבים באמצעות קולפן)מעט פלפל שטהמעט שמן זיתפילטים של לימוןאופן ההכנה1. קולפים את האספרגוס מהגזע עד לאמצע הגבעול.2. חולטים את האספרגוסים במי מלח לכמה שניות ומסננים.3. מושחים את האספרגוסים בשמן זית ומלח, צולים על הגריל או במחבת פסים לוהטת למשך 3-2 דקות.4. מניחים בקערה את החמאה, מיץ הלימון, מלח ומעט פלפל שטה,מוסיפים את האספרגוסים החמים לקערה ומערבבים עד להמסת החמאה.5. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שבבי פרמז'ן ומעט פילטים של לימון.

חומרים ל-4 מנות
20 אספרגוסים שמנמנים
ארבע כפות חמאה
מיץ משני לימונים
10 גרם פרמז'ן רג'אנו(מכינים שבבים באמצעות קולפן)
מעט פלפל שטה
מעט שמן זית
פילטים של לימון

אופן ההכנה
1. קולפים את האספרגוס מהגזע עד לאמצע הגבעול.

2. חולטים את האספרגוסים במי מלח לכמה שניות ומסננים.

3. מושחים את האספרגוסים בשמן זית ומלח, צולים על הגריל או במחבת פסים לוהטת למשך 3-2 דקות.

4. מניחים בקערה את החמאה, מיץ הלימון, מלח ומעט פלפל שטה,מוסיפים את האספרגוסים החמים לקערה ומערבבים עד להמסת החמאה.

5. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים שבבי פרמז'ן ומעט פילטים של לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר