ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - ירקות
מתכונים לפסח
מתכונים - ירקות

קציצות כרישה וטופו עם סלט קינואה

מאת השפית עדינה ברודי, מנטו


חומרים (ל- 25 קציצות):
3 ראשי כרישה (בלי החלק הירוק)
60 ג' בצל לבן
150 ג' טופו
100 ג' קמח מלא
2 כפות פירורי לחם
2 ביצים
כפית של מלח
כפית שטוחה של פלפל שחור
כף שמן זית

אופן ההכנה:
קוצצים גס את הכרישה והבצל וחולטים למשך 10 דקות במים רותחים.
מסננים היטב את המים מהירקות.
מעבירים את הירקות לקערה, קוצצים דק את הטופו ומוסיפים לירקות.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים ושומרים את הבלילה במקרר.
בזמן הכנה יש לחמם מחבת עם שמן קנולה ולטגן עד השחמה.


סלט קינואה
חומרים:
1 כוס קינואה מבושלת (קרה)
60 ג' קוביות קולורבי
60 ג' קוביות בטטה צרובה
30 ג' ברוקולי
30 ג' שבבי אגוזי מלך
כפית מיץ לימון
כף שמן שומשום
כף יוגורט 1.5% שומן

אופן ההכנה:
שמים את הקינואה בקערת עירבוב ומוסיפים את הלימון, מניחים בצד.
מקפיצים את הבטטה, הקולורבי והברוקולי בשמן שומשום למשך שתי דקות, מורידים מהאש ומוסיפים לקינואה.
מערבבים ומעבירים את התכולה לצלחת הגשה.
מפזרים בצדדים את אגוזי המלך, ושמים מעל כף יוגורט דל שומן.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים