קציצות כרישה וטופו עם סלט קינואה

חומרים (ל- 25 קציצות):3 ראשי כרישה (בלי החלק הירוק)60 ג' בצל לבן 150 ג' טופו100 ג' קמח מלא2 כפות פירורי לחם2 ביציםכפית של מלחכפית שטוחה של פלפל שחורכף שמן זיתאופן ההכנה:קוצצים גס את הכרישה והבצל וחולטים למשך 10 דקות במים רותחים.מסננים היטב את המים מהירקות.מעבירים את הירקות לקערה, קוצצים דק את הטופו ומוסיפים לירקות. מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים ושומרים את הבלילה במקרר.בזמן הכנה יש לחמם מחבת עם שמן קנולה ולטגן עד השחמה.סלט קינואהחומרים:1 כוס קינואה מבושלת (קרה)60 ג' קוביות קולורבי60 ג' קוביות בטטה צרובה30 ג' ברוקולי30 ג' שבבי אגוזי מלךכפית מיץ לימוןכף שמן שומשום כף יוגורט 1.5% שומןאופן ההכנה:שמים את הקינואה בקערת עירבוב ומוסיפים את הלימון, מניחים בצד.מקפיצים את הבטטה, הקולורבי והברוקולי בשמן שומשום למשך שתי דקות, מורידים מהאש ומוסיפים לקינואה.מערבבים ומעבירים את התכולה לצלחת הגשה. מפזרים בצדדים את אגוזי המלך, ושמים מעל כף יוגורט דל שומן.

חומרים (ל- 25 קציצות):
3 ראשי כרישה (בלי החלק הירוק)
60 ג' בצל לבן
150 ג' טופו
100 ג' קמח מלא
2 כפות פירורי לחם
2 ביצים
כפית של מלח
כפית שטוחה של פלפל שחור
כף שמן זית

אופן ההכנה:
קוצצים גס את הכרישה והבצל וחולטים למשך 10 דקות במים רותחים.
מסננים היטב את המים מהירקות.
מעבירים את הירקות לקערה, קוצצים דק את הטופו ומוסיפים לירקות.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים ושומרים את הבלילה במקרר.
בזמן הכנה יש לחמם מחבת עם שמן קנולה ולטגן עד השחמה.


סלט קינואה
חומרים:
1 כוס קינואה מבושלת (קרה)
60 ג' קוביות קולורבי
60 ג' קוביות בטטה צרובה
30 ג' ברוקולי
30 ג' שבבי אגוזי מלך
כפית מיץ לימון
כף שמן שומשום
כף יוגורט 1.5% שומן

אופן ההכנה:
שמים את הקינואה בקערת עירבוב ומוסיפים את הלימון, מניחים בצד.
מקפיצים את הבטטה, הקולורבי והברוקולי בשמן שומשום למשך שתי דקות, מורידים מהאש ומוסיפים לקינואה.
מערבבים ומעבירים את התכולה לצלחת הגשה.
מפזרים בצדדים את אגוזי המלך, ושמים מעל כף יוגורט דל שומן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר