ברוקולי מוקפץ עם נודלס ואגוזי קשיו

מצרכים (ל- 6 מנות):1/2 חבילה (של 800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות "סנפרוסט" 150 גרם אטריות "נודלס" שטוחות1 פלפל צהוב חתוך לקוביות1/2 כוס אגוזי קשיו קצוצים גס (או בוטנים קלויים, או שקדים קלויים)חומרי הרוטב:4 כפות רוטב סויה1/2 כף שמן שומשום1/2 כפית זנגביל טחוןמלח ופלפל שחור לפי הטעם2 כפות שמן תירסאופן ההכנה:מרתיחים 3 ליטרים של מים, ממליחים אותם ומבשלים בהם את תפרחות הברוקולי במשך 5 דקות. מוציאים בכף מחוררת. אפשר לחלופין להפשיר את הברוקולי 5 דקות במיקרוגל בעוצמה גבוהה.שמים במים הרותחים שבסיר את אטריות ה"נודלס" ומבשלים על פי הוראות היצרן. מסננים ובוזקים מעט מלח.3שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה, ומנערים.מחממים את השמן בווק ומוסיפים את כל החומרים. מקפיצים כ-7 דקות.לגיוון: אוהבי החריפות יכולים להוסיף לווק גם פלפל אדום או פלפלוני צ'ילי טחונים.

מצרכים (ל- 6 מנות):
1/2 חבילה (של 800 גרם) תפרחות ברוקולי מוקפאות "סנפרוסט"
150 גרם אטריות "נודלס" שטוחות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1/2 כוס אגוזי קשיו קצוצים גס (או בוטנים קלויים, או שקדים קלויים)

חומרי הרוטב:
4 כפות רוטב סויה
1/2 כף שמן שומשום
1/2 כפית זנגביל טחון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן תירס

אופן ההכנה:
מרתיחים 3 ליטרים של מים, ממליחים אותם ומבשלים בהם את תפרחות הברוקולי במשך 5 דקות. מוציאים בכף מחוררת. אפשר לחלופין להפשיר את הברוקולי 5 דקות במיקרוגל בעוצמה גבוהה.
שמים במים הרותחים שבסיר את אטריות ה"נודלס" ומבשלים על פי הוראות היצרן. מסננים ובוזקים מעט מלח.
3שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה, ומנערים.
מחממים את השמן בווק ומוסיפים את כל החומרים. מקפיצים כ-7 דקות.
לגיוון: אוהבי החריפות יכולים להוסיף לווק גם פלפל אדום או פלפלוני צ'ילי טחונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר