החומרים הדרושים להכנת 5 מנות
3-4 חצילים שרופים על להבה
1 שן שום כתוש
4 כפות שמן זית בטעם ירוק רענן
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
3 כפות דבש מפרחי אקליפטוס
כוס טחינה גולמית
מעט מלח גס
רבע כוס מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
1. קולפים את החצילים חותכים לקוביות, ומגירים מהם נוזל מיותר
2. מפזרים על החצילים מיץ לימון, שמן זית, פטרוזיליה, מלח.
3. מניחים על כל צלחת מעט טחינה, מניחים מעל קוביות חציל.
4. מפזרים על כל צלחת דבש אקליפטוס, ומגישים