חציל כבוש

המצרכים: 8 חצילונים קטנים (מהסוג המיועד לכבישה)2 כפות ג´ינג´ר טרי מגורד דק100 מ"ל סויה יפנית25 מ"ל מירין (סאקה מתוק לבישול)2 כפות סוכר חום50 מ"ל חומץ אורזאופן ההכנה:פורסים את החצילים לאורכם לשלושה-ארבעה חלקים, אבל שיישארו מחוברים באזור העוקץ.מבשלים במי-מלח רותחים במשך 6 דקות ומסננים. בזמן שהחצילים מתבשלים, מערבבים בסיר את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.מעבירים את החצילים לכלי, יוצקים עליהם את הרוטב, מכסים ומכניסים למקרר למשך שלושה ימים. המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
8 חצילונים קטנים (מהסוג המיועד לכבישה)
2 כפות ג´ינג´ר טרי מגורד דק
100 מ"ל סויה יפנית
25 מ"ל מירין (סאקה מתוק לבישול)
2 כפות סוכר חום
50 מ"ל חומץ אורז

אופן ההכנה:
פורסים את החצילים לאורכם לשלושה-ארבעה חלקים, אבל שיישארו מחוברים באזור העוקץ.
מבשלים במי-מלח רותחים במשך 6 דקות ומסננים.
בזמן שהחצילים מתבשלים, מערבבים בסיר את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מעבירים את החצילים לכלי, יוצקים עליהם את הרוטב, מכסים ומכניסים למקרר למשך שלושה ימים.


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר