טמפורה ירקות

המצרכים: לטמפורה:500 גרם קמח טמפורה יפני1 חלמון ביצה300 מ"ל מים קפואיםשמן לטיגוןניתן להוסיף מעט טוגראשי לחריפותירקות: 1 בטטה פרוסה דק5 פטריות פורטבלו פרוסותפרחי ברוקולי מופרדיםירקות נוספים אפשריים: אספרגוס, פלפלים וזוקיניאופן ההכנה:מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.מחממים שמן עמוק במחבת או בווק. טובלים את הירקות בבלילה.כשהשמן רותח, מכניסים לתוכו את הירקות ומטגנים עד להזהבה. שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינריהמתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
לטמפורה:
500 גרם קמח טמפורה יפני
1 חלמון ביצה
300 מ"ל מים קפואים
שמן לטיגון
ניתן להוסיף מעט טוגראשי לחריפות

ירקות:
1 בטטה פרוסה דק
5 פטריות פורטבלו פרוסות
פרחי ברוקולי מופרדים
ירקות נוספים אפשריים: אספרגוס, פלפלים וזוקיני

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים שמן עמוק במחבת או בווק.
טובלים את הירקות בבלילה.
כשהשמן רותח, מכניסים לתוכו את הירקות ומטגנים עד להזהבה.



שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר