המצרכים:
לטמפורה:
500 גרם קמח טמפורה יפני
1 חלמון ביצה
300 מ"ל מים קפואים
שמן לטיגון
ניתן להוסיף מעט טוגראשי לחריפות
ירקות:
1 בטטה פרוסה דק
5 פטריות פורטבלו פרוסות
פרחי ברוקולי מופרדים
ירקות נוספים אפשריים: אספרגוס, פלפלים וזוקיני
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הטמפורה עד לקבלת בלילה אחידה.
מחממים שמן עמוק במחבת או בווק.
טובלים את הירקות בבלילה.
כשהשמן רותח, מכניסים לתוכו את הירקות ומטגנים עד להזהבה.
שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי
המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il