רביולי ירקות עם גבינת עיזים

חומרים:לפתקולרבידלעתסלקגבינת עיזים סנט מור/ברישמן זיתטימיןמלח גסבצל ירוקאופן ההכנה:חותכים את הירקות לרצועות דקות-דקות (רצוי במנדולינה), וחולטים אותם כדקה במים חמים. מסדרים את הירקות והגבינה בצורה של 2 דפי ירק, וביניהם דף גבינה. מסדרים במגש. מזליפים מעט שמן זית, מלח, פלפל וטימין. מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך כ- 3-4 דקות. מסדרים על צלחת, ומפזרים בצל ירוק מעל.

חומרים:
לפת
קולרבי
דלעת
סלק
גבינת עיזים סנט מור/ברי
שמן זית
טימין
מלח גס
בצל ירוק

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לרצועות דקות-דקות (רצוי במנדולינה), וחולטים אותם כדקה במים חמים.
מסדרים את הירקות והגבינה בצורה של 2 דפי ירק, וביניהם דף גבינה. מסדרים במגש.
מזליפים מעט שמן זית, מלח, פלפל וטימין.
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך כ- 3-4 דקות.
מסדרים על צלחת, ומפזרים בצל ירוק מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר