ברוקולי וכרובית בתנור

חומרים: 1 כרובית 1 ברוקולי 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק 1/4 כוס רוטב סויה קיקומן 2 שיני שום כתושות מלח גס שמן זית 50 גרם שומשום חומץ בלסמי אופן ההכנה: חותכים את הברוקולי לפרחים, וחולטים במים רותחים כ-2 דקות. חותכים את הכרובית לפרחים. מערבבים את הברוקולי והכרובית עם רוטב צ'ילי, רוטב סויה קיקומן, שיני שום, שמן זית ומלח לפי הטעם. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל שומשום ומעט חומץ בלסמי.

חומרים:
1 כרובית
1 ברוקולי
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה קיקומן
2 שיני שום כתושות
מלח גס
שמן זית
50 גרם שומשום
חומץ בלסמי

אופן ההכנה:
חותכים את הברוקולי לפרחים, וחולטים במים רותחים כ-2 דקות. חותכים את הכרובית לפרחים.
מערבבים את הברוקולי והכרובית עם רוטב צ'ילי, רוטב סויה קיקומן, שיני שום, שמן זית ומלח לפי הטעם.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני של 180 מעלות למשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל שומשום ומעט חומץ בלסמי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר