מצרכים ל- 6 מנות:
300 גרם פטה אורגינלית (מחלב כבשים טהור)
6 בצלים קטנים
2 כפיות תערובת זעתר
2 כפות שמן זית
פפריקה או סומק לקישוט
אופן ההכנה:
קולפים את הבצלים וחוצים אותם לאורך.
מסדרים בתבנית קטנה כשהחתך כלפי מעלה, מטפטפים מעט שמן זית ובוזקים זעתר עליהם.
סוגרים היטב ברדיד אלומיניום, ואופים 20 דקות בחום בינוני.
מכסים כל מחצית בצל בפיסת גבינה.
להגשה:
אופים לא מכוסה בחום גבוה חמש דקות.
בוזקים מעט פפריקה או סומק לקישוט.