בצל אפוי עם פטה מחלב כבשים

מצרכים ל- 6 מנות:300 גרם פטה אורגינלית (מחלב כבשים טהור)6 בצלים קטנים2 כפיות תערובת זעתר2 כפות שמן זיתפפריקה או סומק לקישוטאופן ההכנה:קולפים את הבצלים וחוצים אותם לאורך.מסדרים בתבנית קטנה כשהחתך כלפי מעלה, מטפטפים מעט שמן זית ובוזקים זעתר עליהם.סוגרים היטב ברדיד אלומיניום, ואופים 20 דקות בחום בינוני.מכסים כל מחצית בצל בפיסת גבינה.להגשה:אופים לא מכוסה בחום גבוה חמש דקות. בוזקים מעט פפריקה או סומק לקישוט.

מצרכים ל- 6 מנות:
300 גרם פטה אורגינלית (מחלב כבשים טהור)
6 בצלים קטנים
2 כפיות תערובת זעתר
2 כפות שמן זית
פפריקה או סומק לקישוט

אופן ההכנה:
קולפים את הבצלים וחוצים אותם לאורך.
מסדרים בתבנית קטנה כשהחתך כלפי מעלה, מטפטפים מעט שמן זית ובוזקים זעתר עליהם.
סוגרים היטב ברדיד אלומיניום, ואופים 20 דקות בחום בינוני.
מכסים כל מחצית בצל בפיסת גבינה.

להגשה:
אופים לא מכוסה בחום גבוה חמש דקות.
בוזקים מעט פפריקה או סומק לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר