לביבות בטטה עם ג'ינג'ר

כמות ל-12 לביבותמצרכים1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות1 כוס קמח לבן1 ביצה5 קוביות ג'ינג'ר דורותמלח ופלפל שחור2 כפות חמאה מצרכים לרוטב1 גביע קרם פרשרבע כוס עירית קצוצהמלח ופלפלאופן ההכנה1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות2. מסננים את הבטטות מנוזלים.3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.4. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.5. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות, מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת6. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל7. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.

כמות ל-12 לביבות

מצרכים
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
1 כוס קמח לבן
1 ביצה
5 קוביות ג'ינג'ר דורות
מלח ופלפל שחור
2 כפות חמאה


מצרכים לרוטב
1 גביע קרם פרש
רבע כוס עירית קצוצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה
1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות

2. מסננים את הבטטות מנוזלים.

3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

4. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.

5. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות, מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת

6. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל

7. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר