קרפצ'יו חצילים

מצרכים1 חציל בינוני (עדיף מזן בלאדי)1 לימון טרי סחוט1 כף שמן זית1 כפית שמן שומשום1 כף טחינה גולמיתמלח/פלפל לפי הטעם30 גרם גבינת פרמז'ן3-4 עלי אורגנו טריים לקישוטאופן ההכנהקולים את החציל על להבה עד לריכוך מלא מכל צידי החצילקולפים תחת מים זורמיםמניחים על צלחת הגשהמתבלים במלח, פלפל לימון ושמן זיתמפזרים מעל את הטחינהומטפטפים את שמן השומשוםלקישוט והגשהבעזרת קולפן יוצרים סלילים דקים של גבינת פרמג'ןמפזרים מעל ומעטרים בעלי אורגנו טריים

מצרכים
1 חציל בינוני (עדיף מזן בלאדי)
1 לימון טרי סחוט
1 כף שמן זית
1 כפית שמן שומשום
1 כף טחינה גולמית
מלח/פלפל לפי הטעם
30 גרם גבינת פרמז'ן
3-4 עלי אורגנו טריים לקישוט

אופן ההכנה
קולים את החציל על להבה עד לריכוך מלא מכל צידי החציל
קולפים תחת מים זורמים

מניחים על צלחת הגשה

מתבלים במלח, פלפל לימון ושמן זית

מפזרים מעל את הטחינה

ומטפטפים את שמן השומשום

לקישוט והגשה

בעזרת קולפן יוצרים סלילים דקים של גבינת פרמג'ן

מפזרים מעל ומעטרים בעלי אורגנו טריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר