מצרכים
1 חציל בינוני (עדיף מזן בלאדי)
1 לימון טרי סחוט
1 כף שמן זית
1 כפית שמן שומשום
1 כף טחינה גולמית
מלח/פלפל לפי הטעם
30 גרם גבינת פרמז'ן
3-4 עלי אורגנו טריים לקישוט
אופן ההכנה
קולים את החציל על להבה עד לריכוך מלא מכל צידי החציל
קולפים תחת מים זורמים
מניחים על צלחת הגשה
מתבלים במלח, פלפל לימון ושמן זית
מפזרים מעל את הטחינה
ומטפטפים את שמן השומשום
לקישוט והגשה
בעזרת קולפן יוצרים סלילים דקים של גבינת פרמג'ן
מפזרים מעל ומעטרים בעלי אורגנו טריים