שעועית אדומה עם עגבניות יוגורט וכוסברה

200 גרם שעועית אדומה2 כפות שמן זית2 עגבניות קצוצות2 יוגורט ביו1 שן שום כתושה1 בצל קצוץמלח פלפל1 כפית כוסברה קצוצהאופן ההכנהיש להשרות את השעועית לילה לפני הבישוללהכניס את השעועית לסיר עם מים ולהרתיח להנמיך את האש ולבשל עוד כ-40 דקות עד שהשעועית רכה.במקביל במחבת להקפיץ עם שמן זית את העגבניות בצל ושוםבקערה קטנה לערבב יוגורט כוסברה וכף שמן זיתלהוציא מן סיר את השעועית ולסננו מן המים לערבב ביחד עם העגבניות ולהניח על צלחת הגשהלשפוך מעל את היוגורט ולהגיש חם

200 גרם שעועית אדומה
2 כפות שמן זית
2 עגבניות קצוצות
2 יוגורט ביו
1 שן שום כתושה
1 בצל קצוץ
מלח פלפל
1 כפית כוסברה קצוצה

אופן ההכנה
יש להשרות את השעועית לילה לפני הבישול

להכניס את השעועית לסיר עם מים ולהרתיח להנמיך את האש ולבשל עוד כ-40 דקות עד שהשעועית רכה.

במקביל במחבת להקפיץ עם שמן זית את העגבניות בצל ושום

בקערה קטנה לערבב יוגורט כוסברה וכף שמן זית

להוציא מן סיר את השעועית ולסננו מן המים לערבב ביחד עם העגבניות ולהניח על צלחת הגשה

לשפוך מעל את היוגורט ולהגיש חם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר