תפוחי אדמה במילוי מוצרלה ברוטב עשבי תיבול

החומרים:2 תפוחי אדמה1 כדור גבינת מוצרלהמלח1 ביצה טרופהפירורי לחם או קמח מצהשמן עמוק לטיגוןחומרים לרוטב:20 עלי בזיליקום3 גבעולי פטרוזיליה1 שן שום6 זיתים שחורים מגולענים1/4 כוס שמן זית50 גר' צנוברים אופן ההכנה:מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם. קולפים את תפוחי האדמה ומועכים בכף עץ ליצירת פירה. ממליחים ומניחים להתקרר.לוקחים בכל פעם כדור פירה בגודל של כדור פינגפונג. משטחים את הפירה ומכניסים במרכזו רצועת מוצרלה. סוגרים ומהדקים ליצירת גליל. טובלים את גלילת הפירה בביצה ובפירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק. הכנת הרוטב:מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון,מרסקים היטב ושופכים על תפוחי האדמה המטוגנים.www.giacommo.net

החומרים:
2 תפוחי אדמה
1 כדור גבינת מוצרלה
מלח
1 ביצה טרופה
פירורי לחם או קמח מצה
שמן עמוק לטיגון

חומרים לרוטב:
20 עלי בזיליקום
3 גבעולי פטרוזיליה
1 שן שום
6 זיתים שחורים מגולענים
1/4 כוס שמן זית
50 גר' צנוברים

אופן ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם.
קולפים את תפוחי האדמה ומועכים בכף עץ ליצירת פירה.
ממליחים ומניחים להתקרר.
לוקחים בכל פעם כדור פירה בגודל של כדור פינגפונג.
משטחים את הפירה ומכניסים במרכזו רצועת מוצרלה.
סוגרים ומהדקים ליצירת גליל.
טובלים את גלילת הפירה בביצה ובפירורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק.

הכנת הרוטב:
מכניסים את כל חומרי הרוטב למעבד מזון,
מרסקים היטב ושופכים על תפוחי האדמה המטוגנים.


www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר