דים סאם ירקות גינה וגבינה בולגרית ברוטב ויניגרט סלק

עבור 10 סועדים:חומרים: – 20 דפי אורזלמלית:- חבילת עלי בייבי- כוס עלי בזיל- כוס עלי נענע- 4 גזרים מגורדים בפומפייה- אבוקדו חתוך לג'וליין- כף אגוזי קשיו- 100 גרם גבינה בולגרית בקר 5% של גד חתוכה לאצבעותלרוטב – 1/2 סלק אדום מגורד- 3 כפות מיץ לימון טרי – 6 כפות שמן זית- מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה:למלית:- טובלים דף אורז בקערה רחבה עם מים חמימים עד ריכוך.- מנערים את שאריות המים, מניחים את העלה על משטח עבודה, ומסדרים עליו את מוצרי המלית בשכבות.- מפזרים מעל מעט אגוזי קשיו.- מגלגלים את דף האורז עם המלית, תוך כדי הידוק קל ליצירת גליל.- פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ.- מסדרים על צלחת נאה ויוצקים מעל מעט מהרוטב.לרוטב:- ערבבו את מוצרי הרוטב.

עבור 10 סועדים:
חומרים:
– 20 דפי אורז
למלית:
– חבילת עלי בייבי
– כוס עלי בזיל
– כוס עלי נענע
– 4 גזרים מגורדים בפומפייה
– אבוקדו חתוך לג'וליין
– כף אגוזי קשיו
– 100 גרם גבינה בולגרית בקר 5% של גד חתוכה לאצבעות
לרוטב
– 1/2 סלק אדום מגורד
– 3 כפות מיץ לימון טרי
– 6 כפות שמן זית
– מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
למלית:
– טובלים דף אורז בקערה רחבה עם מים חמימים עד ריכוך.
– מנערים את שאריות המים, מניחים את העלה על משטח עבודה, ומסדרים עליו את מוצרי המלית בשכבות.
– מפזרים מעל מעט אגוזי קשיו.
– מגלגלים את דף האורז עם המלית, תוך כדי הידוק קל ליצירת גליל.
– פורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
– מסדרים על צלחת נאה ויוצקים מעל מעט מהרוטב.
לרוטב:
– ערבבו את מוצרי הרוטב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר