קדרה גלילית

מנה זוגיתהמצרכים ואופן ההכנה:חצי תפו"אחצי בטטהרבע ראש כרובית קטנהקישוא קטןחותכים את הירקות לריבועים, ומבשלים אותם או משחימים בתנור (כל אחד לפי טעמו).בינתיים:מקפיצים בשמן זית בצל פרוס ו- 9-10 פטריות חתוכות עד שמזהיב.מוסיפים:שמנת מתוקהכפית מלחחצי כפית פלפל שחור גרוסכפית שטוחה של שום כתושמסמיכים את השמנת ולפני הסוף מוסיפים חצי כוס עלי תרד קצוץ גס.כשהירקות מבושלים או מושחמים קלות, מסדרים אותם בתחתיתו של כלי חסין חום, ומעליהם שופכים את הרוטב המוקרם. מעל הכל מגרדים גבינת מוצרלה, ומכניסים לתנור בחום גבוה עד שהמנה מוקרמת, ומוציאים.ניתן להגיש בליווי שמנת חמוצה או פרמזן.קטרון – מסעדה גלילית חלבית שוכנת במלון בוטיק קטרון שבמצפה הושעיה בגליל, לנופו של הגן הלאומי ציפורי.  המסעדה כשרה למהדרין.א – ה : 23.00 – 8.00, ו – 14.00 – 8.00, ומצאת שבת עד 23.00.טל.  04-6466666 www.nofeshkitron.co.ilwww.kitrone.com

מנה זוגית

המצרכים ואופן ההכנה:
חצי תפו"א
חצי בטטה
רבע ראש כרובית קטנה
קישוא קטן
חותכים את הירקות לריבועים, ומבשלים אותם או משחימים בתנור (כל אחד לפי טעמו).
בינתיים:
מקפיצים בשמן זית בצל פרוס ו- 9-10 פטריות חתוכות עד שמזהיב.
מוסיפים:
שמנת מתוקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית שטוחה של שום כתוש
מסמיכים את השמנת ולפני הסוף מוסיפים חצי כוס עלי תרד קצוץ גס.
כשהירקות מבושלים או מושחמים קלות, מסדרים אותם בתחתיתו של כלי חסין חום, ומעליהם שופכים את הרוטב המוקרם.
מעל הכל מגרדים גבינת מוצרלה, ומכניסים לתנור בחום גבוה עד שהמנה מוקרמת, ומוציאים.
ניתן להגיש בליווי שמנת חמוצה או פרמזן.

קטרון – מסעדה גלילית חלבית שוכנת במלון בוטיק קטרון שבמצפה הושעיה בגליל, לנופו של הגן הלאומי ציפורי.  המסעדה כשרה למהדרין.
א – ה : 23.00 – 8.00, ו – 14.00 – 8.00, ומצאת שבת עד 23.00.
טל.  04-6466666
www.nofeshkitron.co.il
www.kitrone.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר