חומרים ל- 6 מנות:
1 שקית (600 גרם) שעועית עדינה שלמה מוקפאת "סנפרוסט"
2 כפות שמן זית
1 בטטה חתוכה לרצועות דקות, מטוגנות
2 מלפפונים טריים, חתוכים לרצועות דקות
1/2 חבילה נבטים סיניים
1/8 בצל סגול, חתוך לרצועות דקות
2 ענפי טימין, רק העלים
1/2 כוס רוטב טריאקי
1/4 כוס שמן שומשום
1 כף מלח ים
1 כפית פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי לוז, קלויים ומומלחים
אופן ההכנה:
מבשלים את השעועית לפי ההוראות שעל גבי האריזה ומעבירים למי קרח. מסננים ומניחים בקערה רחבה.
מחממים שמן זית ומטגנים את רצועות הבטטה עד קבלת צבע קרמל.
מניחים על נייר סופג ושמים בצד.
מעבירים לקערה את יתר הירקות ומערבבים,
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים היטב.
להגשה:
מניחים את הסלט ומעל את רצועות הבטטה.
רצוי לאכול כ-20 דקות לאחר התיבול.