שניצלוני בריאות

דרגת קושי: קל מאודזמן ההכנה: 10 דקות כלי נדרש: מעבד מזון, מייבש מזוןחומרים:2 כוסות גזר קלוף2 כוסות עדשים מונבטים¾ כוס מיץ תפוזים טבעי¼ כוס בצל קצוץ2 כפות דבש טבעי½ 1 כפות תבלין קרי1 כף תבלין לקציצות (ניתן להכין תבלין זה לבד: כמון+פפריקה+קינמון)2 כפיות מלח ים טבעיאופן ההכנה:במעבד מזון יש לטחון את הגזר עד לקבלת גזר קצוץ דק מאוד. יש להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב יחדיו עד לקבלת עיסה סמיכה.את העיסה שהתקבלה יש להניח על מגש מייבש המזון למשך הלילה, בחום של 48 מעלות צלזיוס. ניתן להניח בצורת עיגולים או בצורה מוארכת כשניצלונים, בעובי של 2 ס"מ. למשקיעות במיוחד ניתן להשתמש עם שבלונות ליצירת צורות מעניינות. שירלי בר היא מומחית בתחום התזונה הטבעית בשיטת ה- RAW FOOD."אוכל עם חיים" – www.shirly-b.co.il. ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. 052-5564421צילום: אביבה אברון

דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
כלי נדרש: מעבד מזון, מייבש מזון

חומרים:
2 כוסות גזר קלוף
2 כוסות עדשים מונבטים
¾ כוס מיץ תפוזים טבעי
¼ כוס בצל קצוץ
2 כפות דבש טבעי
½ 1 כפות תבלין קרי
1 כף תבלין לקציצות (ניתן להכין תבלין זה לבד: כמון+פפריקה+קינמון)
2 כפיות מלח ים טבעי

אופן ההכנה:
במעבד מזון יש לטחון את הגזר עד לקבלת גזר קצוץ דק מאוד.
יש להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב יחדיו עד לקבלת עיסה סמיכה.
את העיסה שהתקבלה יש להניח על מגש מייבש המזון למשך הלילה, בחום של 48 מעלות צלזיוס.
ניתן להניח בצורת עיגולים או בצורה מוארכת כשניצלונים, בעובי של 2 ס"מ. למשקיעות במיוחד ניתן להשתמש עם שבלונות ליצירת צורות מעניינות.

שירלי בר היא מומחית בתחום התזונה הטבעית בשיטת ה- RAW FOOD.
"אוכל עם חיים" –
www.shirly-b.co.il. ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. 052-5564421

צילום: אביבה אברון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר