סושי "אורז" וירקות

דרגת קושי: קל מאודזמן ההכנה: 10 דקותעזרים: מעבד מזוןחומרים:4 אצות נורי½ ראש כרובית לבנה1 אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות דקות 1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקות1 מלפפון חתוך קלוף וחתוך לרצועות אופן ההכנה:במעבד מזון יש לטחון את הכרובית. לאחר מכן, יש למרוח שכבה דקה של הכרובית הטחונה על אצות הנורי.להוסיף את רצועת אבוקדו וגזר. לגלגל את האצות ולהדק היטב בעת הגלגול. עם סכין חדה יש לחתוך את הגליל שנוצר לכ-6 חתיכות. להגיש בליווי ג'ינג'ר, ווסאבי וסויה.ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי: 052-5564421, www.shirly-b.co.ilצילום: אביבה אברון

דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון

חומרים:
4 אצות נורי
½ ראש כרובית לבנה
1 אבוקדו קלוף וחתוך לרצועות דקות
1 גזר קלוף וחתוך לרצועות דקות
1 מלפפון חתוך קלוף וחתוך לרצועות

אופן ההכנה:
במעבד מזון יש לטחון את הכרובית.
לאחר מכן, יש למרוח שכבה דקה של הכרובית הטחונה על אצות הנורי.
להוסיף את רצועת אבוקדו וגזר.
לגלגל את האצות ולהדק היטב בעת הגלגול.
עם סכין חדה יש לחתוך את הגליל שנוצר לכ-6 חתיכות.
להגיש בליווי ג'ינג'ר, ווסאבי וסויה.


ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:
052-5564421,
www.shirly-b.co.il

צילום: אביבה אברון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר