המבורגר צמחוני

מצרכים:• 2/3 כוס עדשים ירוקות• 200 גרם פטריות שמפיניון קצוצות• 1 גזר גדול מקולף ומגורר• 4 ביצים• 3 בצלים סגולים קצוצים• 3 שיני שום כתוש• 2 כפות אבקת בצל מיובש• 2 כוסות פירורי לחם מקמח מלא• מלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:• מבשלים את העדשים בהרבה מים בלי מלח כ-20 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות.• מסננים ושומרים בצד.• מטגנים את הבצל עד שהוא מחליף צבע ומוסיפים את השום ומאדים כדקה.• מקפיצים את הפטריות בשמן זית בצריבה חזקה לאטימה.• שוברים את הביצים וטורפים בקערה.• מערבבים את כל החומרים יחד.• נותנים למסה לנוח כשעה.

מצרכים:
• 2/3 כוס עדשים ירוקות
• 200 גרם פטריות שמפיניון קצוצות
• 1 גזר גדול מקולף ומגורר
• 4 ביצים
• 3 בצלים סגולים קצוצים
• 3 שיני שום כתוש
• 2 כפות אבקת בצל מיובש
• 2 כוסות פירורי לחם מקמח מלא
• מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
• מבשלים את העדשים בהרבה מים בלי מלח כ-20 דקות עד שהן רכות אך לא מתפרקות.
• מסננים ושומרים בצד.
• מטגנים את הבצל עד שהוא מחליף צבע ומוסיפים את השום ומאדים כדקה.
• מקפיצים את הפטריות בשמן זית בצריבה חזקה לאטימה.
• שוברים את הביצים וטורפים בקערה.
• מערבבים את כל החומרים יחד.
• נותנים למסה לנוח כשעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר