לביבות חציל קלוי עם גבינת עזים, רוקט ומרווה

מוגש עם מטבל טחינה- יוגורט חומרים ל- 15 לביבות:  4 חצילים קלויים על האש 4 שיני שום כתושות או קצוצות דק חבילה של גבינת פרומעז / סנט מור מגוררת בפומפיהצרור רוקט קצוץעלים מענף אחד של מרווה – קצוצים 2 ביצים כוס וחצי של פרורי לחם מלח, פלפל להגשה: חצי כוס טחינה גולמית טובה מיכל של יוגורט (עדיף עזים או כבשים) שן שום קצוצה מיץ מחצי לימון כף מחוקה כורכום מעט מלח ופלפל אופן ההכנה : את החצילים נקלה על הגז היטב מכל צד כ- 3-5 דקות.לאחר שהתקררו מעט נקלף אותם ונסיר את כל הקליפה השרופה. נוריד גם את הראש של החציל.נניח את בשר החצילים על קרש חיתוך. נקצוץ מעט עם סכין את בשר החצילים (לא דק מדי, להשאיר די גס).ונניח בתוך מסננת דקה (במסננת עם חורים גדולים עלולות לנפול חתיכות של החציל). מומלץ להניח גם משקולת על החצילים בכדי להוציא את כל הנוזלים במהרה – סיר קטן או צלחת שילחצו על החצילים להגרת הנוזלים. לאחר שהחצילים הוציאו נוזלים נערבב בקערה עם גבינת עזים מגוררת גס בפומפיה. נוסיף את הביצה ואת פירורי הלחם, נמליח ונפלפל ונוסיף את הרוקט ואת המרווה הקצוצים. נערבב היטב . במחבת עם מעט שמן נטגן על אש בינונית את הלביבות כ- 3-4 דקות מכל צד, עד שיהיו זהובות ויפות. נניח על נייר סופג לאחר הטיגון. להגיש חם. להגשה: נערבב את כל החומרים יחד ונגיש לצד הלביבות. שפית סיון גולדברג, סיון שף, טל. 052-4044250, 09-7963907www.sivanchef.com

מוגש עם מטבל טחינה- יוגורט

חומרים ל- 15 לביבות: 
4 חצילים קלויים על האש
4 שיני שום כתושות או קצוצות דק
חבילה של גבינת פרומעז / סנט מור מגוררת בפומפיה
צרור רוקט קצוץ
עלים מענף אחד של מרווה – קצוצים
2 ביצים
כוס וחצי של פרורי לחם
מלח, פלפל

להגשה:
חצי כוס טחינה גולמית טובה
מיכל של יוגורט (עדיף עזים או כבשים)
שן שום קצוצה
מיץ מחצי לימון
כף מחוקה כורכום
מעט מלח ופלפל

אופן ההכנה :
את החצילים נקלה על הגז היטב מכל צד כ- 3-5 דקות.
לאחר שהתקררו מעט נקלף אותם ונסיר את כל הקליפה השרופה.
נוריד גם את הראש של החציל.
נניח את בשר החצילים על קרש חיתוך.
נקצוץ מעט עם סכין את בשר החצילים (לא דק מדי, להשאיר די גס).
ונניח בתוך מסננת דקה (במסננת עם חורים גדולים עלולות לנפול חתיכות של החציל).
מומלץ להניח גם משקולת על החצילים בכדי להוציא את כל הנוזלים במהרה – סיר קטן או צלחת שילחצו על החצילים להגרת הנוזלים.
לאחר שהחצילים הוציאו נוזלים נערבב בקערה עם גבינת עזים מגוררת גס בפומפיה.
נוסיף את הביצה ואת פירורי הלחם, נמליח ונפלפל ונוסיף את הרוקט ואת המרווה הקצוצים.
נערבב היטב .
במחבת עם מעט שמן נטגן על אש בינונית את הלביבות כ- 3-4 דקות מכל צד, עד שיהיו זהובות ויפות.
נניח על נייר סופג לאחר הטיגון.
להגיש חם.

להגשה:
נערבב את כל החומרים יחד ונגיש לצד הלביבות.

שפית סיון גולדברג, סיון שף, טל. 052-4044250, 09-7963907
www.sivanchef.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר