חציל קלוי עם סלסה גלילית

מנה קלה להכנה עם תוצאה מפתיעה, שונה וטעימה. 4 מנות.מצרכים:תבלין בוסתן הגלילי לירקות ותבשילים2 חצילים (עדיף חציל בלאדי)2 עגבניות1/2 פלפל צהוב1 לימון1 בצל אדוםחופן פטרוזיליהחופן כוסברה1/4 כוס שמן זית מלחפלפל שחור גרוסאופן ההכנה:מערבבים את תבלין הבוסתן עם השמן הזית ומניחים בצד.קוצצים את העגבנייה, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, בצל האדום וחצי לימון (עם הקליפה).מוסיפים 2 כפות שמן זית מעורבב עם תבלין הבוסתן ומלח. סוחטים את 1/2 הלימון הנותר, מערבבים ומניחים בצד.קולים את החצילים על האש.לאחר קליית החצילים חוצים את החצילים לחצי, ומוציאים את ליבת החציל עם כף. מחממים מחבת, מוסיפים את שאר השמן הזית מעורבב עם תבלין הבוסתן.מוסיפים את ליבת החציל.מקפיצים לשתי דקות, שמים בצלחת ומסביב את הסלסה.

מנה קלה להכנה עם תוצאה מפתיעה, שונה וטעימה. 4 מנות.

מצרכים:
תבלין בוסתן הגלילי לירקות ותבשילים
2 חצילים (עדיף חציל בלאדי)
2 עגבניות
1/2 פלפל צהוב
1 לימון
1 בצל אדום
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1/4 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
מערבבים את תבלין הבוסתן עם השמן הזית ומניחים בצד.
קוצצים את העגבנייה, פלפל, פטרוזיליה, כוסברה, בצל האדום וחצי לימון (עם הקליפה).
מוסיפים 2 כפות שמן זית מעורבב עם תבלין הבוסתן ומלח.
סוחטים את 1/2 הלימון הנותר, מערבבים ומניחים בצד.
קולים את החצילים על האש.
לאחר קליית החצילים חוצים את החצילים לחצי, ומוציאים את ליבת החציל עם כף. מחממים מחבת, מוסיפים את שאר השמן הזית מעורבב עם תבלין הבוסתן.
מוסיפים את ליבת החציל.
מקפיצים לשתי דקות,
שמים בצלחת ומסביב את הסלסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר