קרפצ'ו מחצילים

חומרים:1 חציל בינוני, חתוך לטבעות דקות בעובי של לא יותר מ-1.5 מ"משמן זית מאיכות מעולהחומץ בן יין לבןפטרוזיליהגבינת פרמיג'אנו מגוררת אופן ההכנה:פורסים את החציל לפרוסות דקות.מניחים את פרוסות החציל בתבנית ומזליפים מעל שמן זית.מכניסים לתנור בחום גבוה ואופים עד שהחצילים מתחילים להשחים מעט.מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומזליפים מעל מעט חומץ בן יין.מגררים מעל גבינת פרמיג'אנו.מפזרים על הכול עלי פטרוזיליה קצוצים ומגישים בטמפרטורת החדר.www.giacommo.net

חומרים:
1 חציל בינוני, חתוך לטבעות דקות בעובי של לא יותר מ-1.5 מ"מ
שמן זית מאיכות מעולה
חומץ בן יין לבן
פטרוזיליה
גבינת פרמיג'אנו מגוררת

אופן ההכנה:
פורסים את החציל לפרוסות דקות.
מניחים את פרוסות החציל בתבנית ומזליפים מעל שמן זית.
מכניסים לתנור בחום גבוה ואופים עד שהחצילים מתחילים להשחים מעט.
מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומזליפים מעל מעט חומץ בן יין.
מגררים מעל גבינת פרמיג'אנו.
מפזרים על הכול עלי פטרוזיליה קצוצים ומגישים בטמפרטורת החדר.

www.giacommo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר