חציל בצנצנת טעמים

מרכיבים:ממרח עגבניות מיובשות של פרסקוטפאנד זיתי קלמטה של פרסקופסטו של פרסקוחציל קלוי על אש חשופהגבינת פטה כבשים פלפלים קלוייםשמן זית מלח גסאופן ההכנה:קולפים את החציל הקלוי ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים במסננת עד להגרת כל הנוזלים.בינתיים מועכים גבינת פטה לקערית קטנה.קולפים את הפלפלים הקלויים וחותכים אותם לקוביות. מתחילים לסדר את כל המרכיבים בשכבות בצנצנת:מתחילים עם החציל הקלוי, מעליו שכבה של ממרח עגבניות מיובשות של פרסקו.ממשיכים עם גבינת הפטה ומזליפים מעליה מעט שמן זית.מעל גבינת הפטה מניכים שכבה של פלפלים קלויים, ומסיימים עם ממרח טפאנד זיתי קלמטה של פרסקו.המלצת השף:בצנצנת שילוב של טעמים נפלאים – אפשר לאכול שכבה שכבה, או מספר שכבות יחד.www.frescofarm.co.il

מרכיבים:
ממרח עגבניות מיובשות של פרסקו
טפאנד זיתי קלמטה של פרסקו
פסטו של פרסקו
חציל קלוי על אש חשופה
גבינת פטה כבשים
פלפלים קלויים
שמן זית מלח גס

אופן ההכנה:
קולפים את החציל הקלוי ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
מניחים במסננת עד להגרת כל הנוזלים.
בינתיים מועכים גבינת פטה לקערית קטנה.
קולפים את הפלפלים הקלויים וחותכים אותם לקוביות.
מתחילים לסדר את כל המרכיבים בשכבות בצנצנת:
מתחילים עם החציל הקלוי, מעליו שכבה של ממרח עגבניות מיובשות של פרסקו.
ממשיכים עם גבינת הפטה ומזליפים מעליה מעט שמן זית.
מעל גבינת הפטה מניכים שכבה של פלפלים קלויים, ומסיימים עם ממרח טפאנד זיתי קלמטה של פרסקו.

המלצת השף:
בצנצנת שילוב של טעמים נפלאים – אפשר לאכול שכבה שכבה, או מספר שכבות יחד.

www.frescofarm.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר