שומר ממולא בגבינת עיזים וטימין

תבנית פיירקס 17*25מצרכים:8 פקעות שומר חצויות ומנוקות100 גרם חמאהגביע גבינת עיזים 9% למריחהרבע צרור טימין מפורר לעליםמלח פלפלאופן ההכנה:להוציא עם סכין חדה את הלב של השומר.חצי אחד למלא בחמאה, מלח ופלפל.לערבב את הגבינה עם הטימין ולמלא את החצי השני של השומר.לסגור את 2 החצאים ולעטוף בנייר אלומיניום.להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.תומר צוק מ"חוות צוק" המעדנייה

תבנית פיירקס 17*25

מצרכים:
8 פקעות שומר חצויות ומנוקות
100 גרם חמאה
גביע גבינת עיזים 9% למריחה
רבע צרור טימין מפורר לעלים
מלח
פלפל

אופן ההכנה:
להוציא עם סכין חדה את הלב של השומר.
חצי אחד למלא בחמאה, מלח ופלפל.
לערבב את הגבינה עם הטימין ולמלא את החצי השני של השומר.
לסגור את 2 החצאים ולעטוף בנייר אלומיניום.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.

תומר צוק מ"חוות צוק" המעדנייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר