ירקות בבלילה של פפריקה מעושנת עם מטבל חרדל דבש

חומרים:750 ירקות פרוסים דק (זוקיני, חצילים, בטטות, או עלים של מרווה, בזיליקום)לבלילה:1 כוס קמח2 אבקת אפייה1 כף פפריקה מעושנת חריפה1.1/3 כוסות מיםשמן לטיגון חצי עמוקלהגשה:1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'סאופן ההכנה:מערבבים את כל חומרי הבלילה.מחממים את השמן.טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב.מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל.טיפ:לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.

חומרים:
750 ירקות פרוסים דק (זוקיני, חצילים, בטטות, או עלים של מרווה, בזיליקום)
לבלילה:
1 כוס קמח
2 אבקת אפייה
1 כף פפריקה מעושנת חריפה
1.1/3 כוסות מים
שמן לטיגון חצי עמוק
להגשה:
1/2 כוס רוטב חרדל דבש הלמנ'ס

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הבלילה.
מחממים את השמן.
טובלים כל פרוסה בבלילה ומטגנים עד שיתפח ויזהיב.
מניחים על נייר סופג ומגישים עם המטבל.

טיפ:
לבלילה פחות חריפה, אפשר לערבב פפריקה מתוקה וחריפה לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר