רביולי סלק במילוי גבינת רוקפור ואגוזים עם רוטב תפוזים וסילאן תמרים

כמות ל-4 סועדיםמצרכים:2 יחידות סלק250 גרם גבינת רוקפור2 כפות אגוזי מלך קלופים וקצוצים2 כפות שמן זיתכוס מיץ תפוזיםרבע כוס סילאן תמריםאופן ההכנה:מבשלים את הסלק בסיר עם מים כ-40 דקות עד שמתרכך. מצננים.לאחר שהסלק התקרר, מקלפים אותו ופורסים לפרוסות דקות מאוד בעזרת סכין חדה וארוכה.מגרדים בקערה את גבינת הרוקפור, מוסיפים את האגוזים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.שופכים אתמיץ התפוזים והסילאן לסיר קטן ומצמצמים את הנוזלים על אש גבוהה עד שהתערובת נהיית סמיכה.מסירים מהאש ומצננים.מניחים פרוסת סלק, בעזרת כפית מניחים במרכז מהמילוי וסוגרים מעל עם עוד פרוסת סלק.הצעת הגשה: מניחים 3 רביולי על כל צלחת, יוצקים מרוטב התפוזים והסילאן מעל, ומגישים.

כמות ל-4 סועדים

מצרכים:
2 יחידות סלק
250 גרם גבינת רוקפור
2 כפות אגוזי מלך קלופים וקצוצים
2 כפות שמן זית
כוס מיץ תפוזים
רבע כוס סילאן תמרים

אופן ההכנה:
מבשלים את הסלק בסיר עם מים כ-40 דקות עד שמתרכך.
מצננים.
לאחר שהסלק התקרר, מקלפים אותו ופורסים לפרוסות דקות מאוד בעזרת סכין חדה וארוכה.
מגרדים בקערה את גבינת הרוקפור, מוסיפים את האגוזים ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
שופכים אתמיץ התפוזים והסילאן לסיר קטן ומצמצמים את הנוזלים על אש גבוהה עד שהתערובת נהיית סמיכה.
מסירים מהאש ומצננים.
מניחים פרוסת סלק, בעזרת כפית מניחים במרכז מהמילוי וסוגרים מעל עם עוד פרוסת סלק.

הצעת הגשה:
מניחים 3 רביולי על כל צלחת, יוצקים מרוטב התפוזים והסילאן מעל, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר