חציל שרוף בלהבה עם מסבחה של חומוס וטחינה

חומרים ואופן ההכנה:קולים חציל על האש ומקלפים אותו.מבשלים חומוס.מערבבים את החומוס (המוכן) עם פטרוזיליה, שום, שמן זית ומיץ לימון.חותכים קוביות סלק ושמים עליהן פלפל צ'ומה.הגשה:מניחים חומוס על הצלחת, מעליו את קוביות סלק ועליהן את החציל.מעל החציל מוזגים טחינה לבנה, שמן זית ופטרוזיליה. סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל.03-6996633

חומרים ואופן ההכנה:
קולים חציל על האש ומקלפים אותו.
מבשלים חומוס.
מערבבים את החומוס (המוכן) עם פטרוזיליה, שום, שמן זית ומיץ לימון.
חותכים קוביות סלק ושמים עליהן פלפל צ'ומה.

הגשה:
מניחים חומוס על הצלחת, מעליו את קוביות סלק ועליהן את החציל.
מעל החציל מוזגים טחינה לבנה, שמן זית ופטרוזיליה.

סיטארה – רוזנבלום הרצל 8 סי אנד סאן ת"א, טל.03-6996633

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר