ירקות צלויים "על האש" בפתיתי מלח רוזמרין

חומרים ל-4 מנות:1 ראש ברוקולי1 ראש כרוביתפתיתי מלח הארץ רוזמריןשמן זית לזילוףאופן ההכנה:מפרקים ברוקולי וכרובית לפרחים, חולטים את פרחי הברוקולי במים כ-3 דקות.מעבירים את פרחי הברוקולי ואת פרחי הכרובית לקערה.מתבלים בפתיתי מלח הארז רוזמרין וטפטופי שמן זיתמשפדים את פרחי הירקות על שיפודי עץ (מומלץ לסרוגין: פרח כרובית – פרח ברוקולי).מדליקים את המנגל וצולים עד לדרגת הריכוך המועדפת.ניתן לגוון עם כל סוגי הירקות הקשים: בצל, לפת, סלק, תפוחי אדמה, וגם עם החצי קשים כמו: שומר, דלעת וחצילים. כולם יתאימו לצלייה.

חומרים ל-4 מנות:
1 ראש ברוקולי
1 ראש כרובית
פתיתי מלח הארץ רוזמרין
שמן זית לזילוף

אופן ההכנה:
מפרקים ברוקולי וכרובית לפרחים, חולטים את פרחי הברוקולי במים כ-3 דקות.
מעבירים את פרחי הברוקולי ואת פרחי הכרובית לקערה.
מתבלים בפתיתי מלח הארז רוזמרין וטפטופי שמן זית
משפדים את פרחי הירקות על שיפודי עץ (מומלץ לסרוגין: פרח כרובית – פרח ברוקולי).
מדליקים את המנגל וצולים עד לדרגת הריכוך המועדפת.

ניתן לגוון עם כל סוגי הירקות הקשים: בצל, לפת, סלק, תפוחי אדמה, וגם עם החצי קשים כמו: שומר, דלעת וחצילים. כולם יתאימו לצלייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר