המצרכים
2 חצילים פרוסים לאורך וקלויים בגריל או במחבת פסים
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
פלפלים קלויים קלופים ומתובלים בחומץ בלסמי, שמן זית וטימין טרי.
ממרח פסטו
בזיליקום
זעתר
זוטה לבנה
אורגנו טרי
פרמזן
תערובת גבינות צאן ( פרומעז) + צנוברים מלח ופלפל.
אופן ההכנה
קולים את הפלפלים, קולפים ומתבלים בחומץ בלסמי , שמן זית וטימין טרי.
צולים את החצילים בגריל עד לקבלת "פסים" יפים וצבע נאה.
מכינים את הפסטו מהעשבים עם מעט שמן זית וגבינת פרמזן טרי מגורד.
מורחים את החציל בפסטו, עליו מניחים פלפל קלוי ואת תערובת הגבינות והצנוברים, מגלגלים לגליל חותכים לחצי ברוחב ומגישים עם קיסם.