פטריות מלך היער צלויות ומתובלות בחומץ בלסמי ושמן זית

חומרים:4 פטריות מלך היער חתוכות לחצי4 כפות שמן זית לצליית הפטריות4 כפות שמן זית לתיבול הפטריות2 כפות חומץ בלסמי½ כפית סילן (דבש תמרים)מלח ים, פלפל שחור גרוס – לפי הטעםאופן ההכנה:אופן הכנת הפטריות: מתבלים את הפטריות במעט מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית.מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 8 דקות או עד שהן מקבלות צבע זהוב. הכנת המנה: כשהפטריות בתנור מכניסים לקערה שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, מעט מלח ופלפל.מערבבים היטב עד התמזגות הטעמים. בוזקים מעל הפטריות כאשר הן עדיין חמות.מגישים בטמפרטורת החדר.פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב –  הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300צילום ארן חן

חומרים:
4 פטריות מלך היער חתוכות לחצי
4 כפות שמן זית לצליית הפטריות
4 כפות שמן זית לתיבול הפטריות
2 כפות חומץ בלסמי
½ כפית סילן (דבש תמרים)
מלח ים, פלפל שחור גרוס – לפי הטעם

אופן ההכנה:
אופן הכנת הפטריות:
מתבלים את הפטריות במעט מלח פלפל שחור גרוס ושמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות למשך 8 דקות או עד שהן מקבלות צבע זהוב.

הכנת המנה:
כשהפטריות בתנור מכניסים לקערה שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, מעט מלח ופלפל.
מערבבים היטב עד התמזגות הטעמים.
בוזקים מעל הפטריות כאשר הן עדיין חמות.
מגישים בטמפרטורת החדר.

פסטיבל פטריות בשיתוף חוות השמפיניון 3-17/6 – מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב –  הירקון 115 תל-אביב, 03-5219300

צילום ארן חן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר