כרובית אפויה

מחפשים מתכון טעים וקליל להכנה? הכניסו לתנור כרובית במעטפת של מיונז וצי'לי וקבלו מנה פריכה וטעימה.מרכיבים עבור 6 מנות:3 כפות מיונז הלמנס לייטכרובית שלמהכפית צ'לי גרוס (ניתן להחליף בכורכום)כף שמן זיתמלח גרוסאופן ההכנה: להסיר את העלים המיותרים מהכרובית.מרתיחים מים בסיר (עד 1/3 גובהו) ומכניסים את הכרובית עם הפרחים כלפי מטה למשך 10 דקות.מוציאים את הכרובית מהסיר ומסננים ממים.מניחים את הכרובית על תבנית אפייה ומורחים עליה את המיונז, הצ'ילי, המלח ושמן הזית.הוספת המיונז לתערובת מעניקה למנה פריכות ורכות.מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הכרובית ל- 25- 30 דקות.על מנת לוודא כי הכרובית רכה מספיק, יש לנעוץ מזלג במרכזה.להמשיך לאפות את הכרובית במידת הצורך.כאשר הכרובית מוכנה ושזופה, יש להוציאה מהתנור ולהגיש.צילום בני גם זו לטובה

מחפשים מתכון טעים וקליל להכנה? הכניסו לתנור כרובית במעטפת של מיונז וצי'לי וקבלו מנה פריכה וטעימה.

מרכיבים עבור 6 מנות:
3 כפות מיונז הלמנס לייט
כרובית שלמה
כפית צ'לי גרוס (ניתן להחליף בכורכום)
כף שמן זית
מלח גרוס

אופן ההכנה: 
להסיר את העלים המיותרים מהכרובית.
מרתיחים מים בסיר (עד 1/3 גובהו) ומכניסים את הכרובית עם הפרחים כלפי מטה למשך 10 דקות.
מוציאים את הכרובית מהסיר ומסננים ממים.
מניחים את הכרובית על תבנית אפייה ומורחים עליה את המיונז, הצ'ילי, המלח ושמן הזית.
הוספת המיונז לתערובת מעניקה למנה פריכות ורכות.

מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הכרובית ל- 25- 30 דקות.
על מנת לוודא כי הכרובית רכה מספיק, יש לנעוץ מזלג במרכזה.
להמשיך לאפות את הכרובית במידת הצורך.
כאשר הכרובית מוכנה ושזופה, יש להוציאה מהתנור ולהגיש.

צילום בני גם זו לטובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר