בצלים סגולים בחמאה תימין ומלח

חומרים:6 בצלים סגולים בינוניים150 גרם חמאה צהובה 1 כפית מלח גס – מלח הים האדום של "מלח הארץ"מעט פלפל שחור טריחופן תימין טרי4 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מסירים מהבצלים את הקליפה וקוטמים את הקצה התחתון שלהם על מנת ליצור בסיס שטוח ויציב.בעזרת סכין חדה, חותכים איקס (X) בחלקו העליון של כל בצל.מכניסים לתוך ה-X של כל בצל חמאה ותימין.מפזרים מעל הכול מלח גס, פלפל שחור ושמן זית.מניחים את הבצלים בתבנית וצולים במשך כשעה בתנור. המלצות השפית עמית דהאן: לאחר שמוציאים מהתנור, אפשר לצקת כף סילאן מעל לכל בצל.מתאים כתוספת לבשר ירקות ודגים.צילום כפיר חרבי

חומרים:
6 בצלים סגולים בינוניים
150 גרם חמאה צהובה
1 כפית מלח גס – מלח הים האדום של "מלח הארץ"
מעט פלפל שחור טרי
חופן תימין טרי
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מסירים מהבצלים את הקליפה וקוטמים את הקצה התחתון שלהם על מנת ליצור בסיס שטוח ויציב.
בעזרת סכין חדה, חותכים איקס (X) בחלקו העליון של כל בצל.
מכניסים לתוך ה-X של כל בצל חמאה ותימין.
מפזרים מעל הכול מלח גס, פלפל שחור ושמן זית.
מניחים את הבצלים בתבנית וצולים במשך כשעה בתנור.

המלצות השפית עמית דהאן: 
לאחר שמוציאים מהתנור, אפשר לצקת כף סילאן מעל לכל בצל.
מתאים כתוספת לבשר ירקות ודגים.

צילום כפיר חרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר