מאפינס גבינה בלקני

מתכון ל- 10 מנות אישיות גדולותזמן הכנה: שעה חומרים:3 ביצים קשות – מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני3 עלי מנגולד – חתוכים לרצועות דקות2 חצילונים כבושים – קצוצים (לא חובה)4 שיני שום כתושות1 גביע לבניה של טרה100 גר' גבינת יוגורט בטעם טבעי-טרה2 כפות קוטג' טרהחצי כוס מים2 וחצי כוסות קמח תופח1 שקית אבקת אפייה2 ביציםמעט סוכר חום (כפית וחצי), מלח, פלפל, אגוז מוסקט50 גר' חמאת טרה מומסת לשימון התבניות האישיות ו/או שמן זית.אופן ההכנה:1. משמנים היטב בחמאה את התבניות האישיות.2. מערבבים בקערה את כל החומרים היטב בעזרת כף עץ, עד לקבלת תערובת עיסתית אחידה.3. מחלקים את התערובת למנות אישיות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 185 מעלות למשך כ- 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים ויציבים.4. מקררים קלות, משחררים מהתבניות ומגישים חם או קר.המלצת השף:1. להניח נייר אפייה בתחתית התבניות האישיות2. להוסיף מעט אנשובי ונענע קצוצה לתערובת

מתכון ל- 10 מנות אישיות גדולות
זמן הכנה: שעה

חומרים:
3 ביצים קשות – מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני
3 עלי מנגולד – חתוכים לרצועות דקות
2 חצילונים כבושים – קצוצים (לא חובה)
4 שיני שום כתושות
1 גביע לבניה של טרה
100 גר' גבינת יוגורט בטעם טבעי-טרה
2 כפות קוטג' טרה
חצי כוס מים
2 וחצי כוסות קמח תופח
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
מעט סוכר חום (כפית וחצי), מלח, פלפל, אגוז מוסקט
50 גר' חמאת טרה מומסת לשימון התבניות האישיות ו/או שמן זית.


אופן ההכנה:
1. משמנים היטב בחמאה את התבניות האישיות.
2. מערבבים בקערה את כל החומרים היטב בעזרת כף עץ, עד לקבלת תערובת עיסתית אחידה.
3. מחלקים את התערובת למנות אישיות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ- 185 מעלות למשך כ- 25-30 דקות, עד שהמאפינס משחימים ויציבים.
4. מקררים קלות, משחררים מהתבניות ומגישים חם או קר.

המלצת השף:
1. להניח נייר אפייה בתחתית התבניות האישיות
2. להוסיף מעט אנשובי ונענע קצוצה לתערובת




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר