עוגיות תבלינים עם פירות יבשים

רכיבים לשמונה מנות40 גרם מרגרינה 3 כפות סוכר חום 2 ביצים 9 כפות קמח 3 כפות שיבולת שועל אינסטנט (20 גרם) 100 גרם פירות יבשים (תמרים, מישמשים, קליפות הדרים) קצוצים 60 גרם צימוקים קצוצים חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית אבקת סודה לשתייה רבע כפית קינמון טחון רבע כפית אגוז מוסקט מגורר רבע כפית ציפון טחונה אופן ההכנה1.מחממים תנור לחום בינוני. 2.. שמים במעבד- מזון מצויד בלהב הפלסטיק את המרגרינה והסוכר, ומעבדים לתערובת קלילה. 3. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים לתערובת קלילה, ומוסיפים לתערובת המרגרינה. 4.מערבבים יחד את יתרת החומרים ומקפלים בעדינות לתערובת המרגרינה והביצים. 5. משמנים את התבנית בתרסיס השמן, ויוצקים את הבלילה לשקעים עד שלושה- רבעים מגובהם. אופים כ- 20 דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.

רכיבים לשמונה מנות

40 גרם מרגרינה
3 כפות סוכר חום
2 ביצים
9 כפות קמח
3 כפות שיבולת שועל אינסטנט (20 גרם)
100 גרם פירות יבשים (תמרים, מישמשים, קליפות הדרים) קצוצים
60 גרם צימוקים קצוצים
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
רבע כפית ציפון טחונה

אופן ההכנה
1.מחממים תנור לחום בינוני.

2.. שמים במעבד- מזון מצויד בלהב הפלסטיק את המרגרינה והסוכר, ומעבדים לתערובת קלילה.

3. בקערה נפרדת מקציפים את הביצים לתערובת קלילה, ומוסיפים לתערובת המרגרינה.

4.מערבבים יחד את יתרת החומרים ומקפלים בעדינות לתערובת המרגרינה והביצים.

5. משמנים את התבנית בתרסיס השמן, ויוצקים את הבלילה לשקעים עד שלושה- רבעים מגובהם. אופים כ- 20 דקות, או עד שהעוגיות ישחימו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר