פיצה מארבע גבינות

מצרכים:1/2 ק"ג קמח25 גרם "שמרית"1/2 כפית מלח1/4 כוס שמן זית1 כפית סוכר1/2 2 כוסות מים פושריםלציפוי:100 גרם גבינת רוקפור מפוררת100 גרם גבינה צהובה100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת גס100 גרם גבינת פרמזן מגוררתמעט שמן זיתלעיטור:2 כפות רוזמרין אופן ההכנה:לשים בצק מכל החומרים. מותירים מעט קמח ללישה. מכסים את הקערה ובה הבצק במגבת, ומעמידים במקום חמים ¼ שעה. לשים שוב ומרדדים, ושוטחים על תבנית עגולה גדולה (עד 34 ס"מ) ומקומחת.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומניחים על כל חלק גבינה אחרת. מותירים שוליים ללא גבינה.זולפים על הגבינות מעט שמן זית, מעטרים ברוזמרין. מברישים בשמן זית גם את השוליים.אופים בתנור שחומם מראש ל– 230 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד) במשך כ– 10 דקות, או עד שכל הגבינות נמסות ומבעבעות. מגישים חם מאד.

מצרכים:
1/2 ק"ג קמח
25 גרם "שמרית"
1/2 כפית מלח
1/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר
1/2 2 כוסות מים פושרים

לציפוי:
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת
100 גרם גבינה צהובה
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת גס
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
מעט שמן זית

לעיטור:
2 כפות רוזמרין

אופן ההכנה:
לשים בצק מכל החומרים. מותירים מעט קמח ללישה. מכסים את הקערה ובה הבצק במגבת, ומעמידים במקום חמים ¼ שעה. לשים שוב ומרדדים, ושוטחים על תבנית עגולה גדולה (עד 34 ס"מ) ומקומחת.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים, ומניחים על כל חלק גבינה אחרת. מותירים שוליים ללא גבינה.
זולפים על הגבינות מעט שמן זית, מעטרים ברוזמרין. מברישים בשמן זית גם את השוליים.
אופים בתנור שחומם מראש ל– 230 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד) במשך כ– 10 דקות, או עד שכל הגבינות נמסות ומבעבעות. מגישים חם מאד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר